XL - dbbetetohajo

Tartalomhoz ugrás

Dream Bait Boat SPEED

Ár: 195 000 Forint
Könnyű erős üvegszálas test mely, kívűlről 2k autófestékkel a sablonban lett fényezve.
Méret 800x270x250, akkumulátorral 3.6kg, ajánljuk mindazoknak akik szeretik a gyors erőssen motorizált hajót de nem egy viziszörnyet keresnek. V kialakítás tervezése során a stabilitásra nagy hangsúlyt fektettünk, nagy hullámokat, széllökéseket az árramvonalas kialakítása miatt nagyon jól viseli. A testet CARBON alkatrészekkel tökéletesítettük. Könnyen lerakható mert minden hajónkhoz jár egy tartó amit a hordozótáskában is használhatunk. Az etetőhajó 1 hátsó kamrával rendelkezik, mely hátrafele nyílik, így az etetőanyag és a horog 1 helyre sűlyed. Nagy kapacitású (1.5kg) kamra áll a rendelkezésünkre melybe nagy gombócok vagy apró pelletek is rakhatók, meredek rámpa miatt a ragacsossabb anyagok is kicsúsznak.  A távirányításról 2,4Ghz technológiával rendelkező rádió szolgál,  több csatornás plussz opciókkal kiegészíthető. A hajón még kialakításra kerültek, elöl-hátul navigációs fények, melyek a test tetején lévő kapcsolóval aktíválhatunk. Előnye a nagy fényerő, ami tökéletes az éjszakai hajózáshoz.
A hajó energia ellátásáról egy 12V 4.5Ah Pb. akku gondoskodik mely nem igényel nagy odafigyelést. Könnyen beszerezhető elfogadható áron. Érdemes több akkumulátort beszerezni a folyamatos árramellátás érdekében. A hajó meghajtásáról egy bruchless motor gondoskodik, a motorra jellemző alacsony fogyasztás, maximális erő. A haladást egy hajócsavar, irányítást egy kormánylapát biztosítja. A hajó mehet előre-hátra, jobbra-balra. Ezek a funkciók a távirányító jobb karjára vannak programozva, kérésre változtatható.
A hajó szállítását segíti egy vízhatlan szivacsos könnyen tisztítható hordozótáska mely védi a hajót a külső behatásoktól melegtől hidegtől.
Tartozékok:
Etetőhajó, Pb akku, Távirányító, Töltö, Hordozótáska


Vissza a tartalomhoz