XL - dbbetetohajo

Tartalomhoz ugrás

Dream Bait Boat XL

Ár: 169 000 Forint
Könnyű erős üvegszálas test mely,  kívűlről 2k autófestékkel a sablonban lett fényezve.
Méret 800x320x200 ajánljuk mindazoknak akik előnyben részesítik a nagy behordó kapacijtást és a két külön üríthető kamrát, horogbehúzót. Katamarán kialakítás miatt a stabilitássa kiváló, felborulás szinte kizárt. Könnyen lerakható a katamarán élein felvekvő test, nem kell külön tartót cipelni a partra. Az etetőhajó 2 kamrával és 2 szerelék behúzó egységgel rendelkezik, melyek külön nyilnak így az etetőanyag és a horog 1 helyre sűlyed. A kamrák egyesíthetők a középső osztó kivételével. Így egy nagy kapacitású kamra áll a rendelkezésünkre melybe nagy gombócok is rakhatók. A távirányításról 2,4Ghz technológiával rendelkező rádió szolgál,  több csatornás plussz opciókkal kiegészíthető. A hajón még kialakításra kerültek, elöl-hátul navigációs fények, melyek a test tetején lévő kapcsolóval a hajó bekapcsolása nélkül üzemel. Előnye a nagy fényerő, ami tökéletes az éjszakai hajózáshoz s még a parton is használható kiegészítő világításként a horgászat során.
A hajó energia ellátásáról egy 6V 7Ah Pb. akku gondoskodik mely nem igényel nagy odafigyelést. Könnyen beszerezhető elfogadható áron. Érdemes több akkumulátort beszerezni a folyamatos árramellátás érdekében. A hajó meghajtásáról alap esetben egy 550-es motor gondoskodik, a motorra jellemző és a tapasztalatok is azt igazolják, hogy szinte elnyűhetetlen. A haladást egy hajócsavar, irányítást egy kormánylapát biztosítja. A hajó mehet előre-hátra, jobbra-balra. Ezek a funkciók a távirányító jobb karjára vannak programozva, kérésre változtatható.
A hajó szállítását segíti egy vízhatlan szivacsos könnyen tisztítható hordozótáska mely védi a hajót a külső behatásoktól melegtől hidegtől.
Tartozékok:
Etetőhajó, Pb akku, Távirányító, Töltö, Hordozótáska


Vissza a tartalomhoz