Mini - dbbetetohajo

Tartalomhoz ugrás

Dream Bait Boat Mini

Könnyű erős üvegszálas test mely,  kívűlről 2k autófestékkel a sablonban lett fényezve.
Méret 550x260x170 ajánljuk mindazoknak akik nem szeretnének még sok plussz dolgot cipelni a horgászhelyre s egy kicsi könnyű etetőhajót részesítenek előnyben. Katamarán kialakítás miatt a stabilitással nem lesz gond, felborulás szinte kizárt. Könnyen lerakható a hajótest katamarán éleire, nem kell külön tartót cipelni a vízpartra. Az etetőhajó 1 kamrával és 1 szerelékbehúzó egységgel rendelkezik, melyek egyszerre nyilnak így az etetőanyag és a horog 1 helyre sűlyed. A távirányításról 2,4Ghz technológiával rendelkező rádió szolgál,  több csatornás plussz opciókkal kiegészíthető. A hajón még kialakításra kerültek, elöl-hátul navigációs fények, melyek a test tetején lévő kapcsolóval a hajó bekapcsolása nélkül üzemel. Előnye a nagy fényerő, ami tökéletes az éjszakai hajózáshoz s még a parton is használható kiegészítő világításként a horgászat során.
A hajó energia ellátásáról egy 6V 7Ah Pb. akku gondoskodik mely nem igényel nagy odafigyelést nem robbanásveszélyes mint a LiPo, és mindenhol beszerezhető elfogadható áron. Érdemes több akkumulátort beszerezni a folyamatos árramellátás érdekében. A hajó meghajtásáról alap esetben egy 550-es motor gondoskodik, a motorra jellemző és a tapasztalatok is azt igazolják, hogy szinte elnyűhetetlen. A haladást egy hajócsavar, irányítást egy kormánylapát biztosítja. A hajó mehet előre-hátra, jobbra-balra. Ezek a funkciók a távirányító jobb karjára vannak programozva, kérésre változtatható.
A hajó szállítását segíti egy vízhatlan szivacsos könnyen tisztítható hordozótáska mely védi a hajót a külső behatásoktól melegtől hidegtől
Tartozékok:
Etetőhajó, Pb akku, Távirányító, Töltö, Hordozótáska


Ár: 145 000 Forint
Vissza a tartalomhoz